Наш консалтинг

Wie zijn we

Just Work is ontstaan uit tien jaar ervaring van leden en management op het gebied van werving, personeelsmanagement, in het bijzonder werkmanagement en outsourcing, om kosten en flexibiliteit te optimaliseren.

Just Work biedt zichzelf aan als consultant in het beperken van arbeidskosten, het werven van personeel en dankzij het mandaat van een gratis consultatie “Management Solutions”, zijn we constant op zoek naar oplossingen om uw gebieden te verbeteren, evenals het zoeken en beheren van personeel en het optimaliseren van zakelijke uitgaven.

Just Work wordt aangeboden als een van de eerste modellen in de VS, Italië, Spanje en Griekenland dat werkt volgens de Broker-logica op het gebied van human resources, in het bijzonder voor arbeidsadministratie en outsourcing management.

Het is maar een baan. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Verenigde Staten en er zijn vestigingen in Spanje, Griekenland, en binnenkort wordt er een vestiging in Italië geopend.

Arbeidbureau

Just Work vindt het nodige personeel voor uw bedrijf en biedt zich ook aan als uw business consultant en voert, zonder enige last voor onze klanten, het “mandaat van adviesdiensten voor managementbeslissingen” uit, voert een interne audit uit van verschillende bedrijfsvoorstellen die zijn ontvangen door agentschappen voor werkgelegenheid, onze partners en kiest: uw klanten zijn de beste

Beheer van outsourcing

Just Work biedt zichzelf aan als uw business consultant en voert, via een “mandaat voor management consulting oplossingen”, zonder enige last voor onze klanten, een interne audit uit van verschillende bedrijfsvoorstellen ontvangen van outsourcing bedrijven, onze partners, en kiest voor uw klanten het beste.

Uw HR-consult.

We werken met Broker-logica.
Wij helpen u de beste deal te vinden voor het flexibel managen van uw personeel.