Наш консалтинг

Arbeidsadministratie

Hoe we werken

Het proces van het analyseren van kwaliteitswerk, dat zichzelf als makelaar aanbiedt, is gebaseerd op de jarenlange ervaring die is opgedaan bij uitzendbureaus.

Waar bestaat het uit:

  • Analyseert met name de commerciële tarieven van uitzendbureaus.
  • In het bijzonder analyseert het zowel het basistarief als die met betrekking tot extra facturatiepunten die het risico lopen de totale arbeidskosten exponentieel te verhogen.
  • Controleert de betalingsvoorwaarden die het meest geschikt zijn voor de behoeften van onze klant, anders kunnen ze leiden tot verlies van liquiditeit.
  • Controleert de daadwerkelijke levering van onderwijsgelden, zonder welke dit kan leiden tot een stijging van de arbeidskosten.

Wat doen we

Wat doet Just Work

  1. We vergelijken verschillende commerciële aanbiedingen om de kosten van het bedrijf voor het administreren van personeel in de administratie te verbeteren
  2. Wij vertegenwoordigen een van de eerste Broker-modellen in Italië op het gebied van personeelsadministratie op het gebied van administratie, en dit alles is volledig gratis voor onze klanten.
  3. We staan voortdurend aan de kant van onze klanten om de beste oplossingen te vinden voor het gebruik van flexibele contractvormen en voor de kosteneffectiviteit van personeel.
  4. Wij staan voortdurend aan de kant van onze klanten en bieden gratis advies over de selectie van leveranciers voor flexibel personeelsmanagement.
  5. We volgen de arbeidsmarkt op de voet en zijn voortdurend op zoek naar betere oplossingen.

Onze arbeidsadministratie tips.

Just Work helpt bij de selectie van personeel voor uw bedrijf, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw type activiteit, de noodzakelijke kwalificaties van het personeel en de optimalisering van de arbeidskosten, met behoud van professionaliteit en servicekwaliteit.

Just Work biedt zichzelf aan als uw business consultant en voert met behulp van een “mandaat voor management consulting oplossingen”, zonder enige last voor onze klanten, een interne audit uit van verschillende commerciële aanbiedingen die arbeidsbureaus ontvangen..

Just Work biedt een nieuw innovatiemodel voor het verwerven van diensten met betrekking tot bedrijfsflexibiliteit om de arbeidskosten te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Just Work biedt zijn professionaliteit in het bedienen van alle bedrijven die innovaties willen implementeren met echte kosteneffectiviteit van het bedrijf, met behoud van professionaliteit en servicekwaliteit.

Om dit te doen, staat Just Work altijd aan de kant van uw klanten bij het kiezen en gebruiken van uitzendbureaus en het kiezen van het beste aanbod voor hen.

Uw HR-consult.

We werken met Broker-logica.
Wij helpen u de beste deal te vinden voor het flexibel managen van uw personeel.